El PSC presenta el web del 12è Congrés

  • Actualitzat:
  • Creat:

José Zaragoza assegura que “aquest serà un Congrés obert, participatiu, transparent i de renovació”

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha presentat l’espai web del 12è Congrés del partit, que amb el lema Nou PSC pretén convertir-se en “un gran aparador i una eina el més útil possible per tots els participants de l’esdeveniment, així com per la ciutadania en general”, en paraules de la responsable de noves tecnologies del PSC, Jordina Freixanet.

Des del web 12congres.socialistes.cat es podrà accedir a tota la informació relacionada amb l’esdeveniment que s’ha de celebrar els propers 16, 17 i 18 de desembre, des del reglament del Congrés fins a les ponències de les 5 comissions en què s’estructurarà la trobada, passant per informació pràctica i de serveis fins a l’accés a les preguntes freqüents , les xarxes socials de l’espai socialista o les retransmissions en directe del dia a dia del congrés. 

El secretari d’Organització i Finances del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que “aquest serà un Congrés obert, participatiu, transparent i de renovació”, alhora que ha confirmat l’assistència de més de 2.500 persones entre delegats i convidats. “El que puguem fer públic i en directe, ho farem”, ha dit Zaragoza, ja que “en aquest debat és molt important l’obertura a la ciutadania”.

En aquest sentit, cal destacar que des d’ara mateix tothom qui ho vulgui pot accedir als documents que es debatran a totes les comissions del congrés: Introducció i Europa, la Mediterrània i el Món; Què és i què vol fer el PSC?; Quina societat volem?; la construcció de l’alternativa progressista i Organització, Estatuts i Codi ètic. “Les noves tecnologies permeten un Congrés més àgil i participatiu”, ha insistit Zaragoza, per qui aquest esdeveniment “és el més important que té el PSC i l’encarem amb un gran esforç d’obertura, participació i al mateix temps de contenció econòmica en temps de crisi”.