El teu Nou PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Volem que ens ajudis a explicar el Nou PSC

La construcció del Nou PSC és un esforç on tots debatim i proposem què volem ser i on volem anar. Però les noves idees també són un exercici individual. Tots tenim al cap la nostra pròpia idea de com serà el partit. La nostra pròpia imatge.

El que us proposem amb aquesta acció és que compartiu amb nosaltres aquesta imatge. Volem construir la idea del Nou PSC amb les imatges que entre tots i totes anem fent durant el 12è Congrés.

L’objectiu és simple: retratar allò que és nou, que comença o que torna a començar. Temàtiques i possibilitats n’hi ha, i són variades. Des de la nova imatge fins als colors corporatius del Congrés, passant per captar escenes de conversa o diàleg en la defensa d’esmenes, o fins i tot de noves cares, gent jove, etc.

Volem retratar allò que és nou i ho volem fer a través d'imatges fetes amb Instagram (la coneguda App per Iphone/Ipad) i que es publiquin a twitter amb el hashtag #congresPSC.

Aquells que vulgueu participar enviant-nos imatges directament des de twitter sense instagram també ho podeu fer utilitzant el mateix hashtag.