Nou Web i eslògan pel 12è Congrés del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Es presenta el web i l’eslògan del 12è Congrés del PSC, que tindrà lloc els propers 16, 17 i 18 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

Tota la informació del Congrés estarà disponible a 12congres.socialistes.cat, des de les preguntes més freqüents a la discussió política. Ponències, aportacions en forma d’esmenes, les principals conferències dels candidats a primer secretari… tot el que està relacionat amb el proper congrés dels socialistes catalans i que serà imprescindible per seguir-lo està des d’avui al vostre abast a la xarxa en aquest web.

També s’ha presentat ja l’eslògan del cònclave socialista, ‘Nou PSC’, una crida que resumeix la filosofia d’un Congrés del que n’ha de sortir un partit preparat per encarar els reptes del futur.

Recordem que del 16 al 18 de desembre 830 delegats discutiran a Barcelona sobre les més de 4.800 esmenes presentades a la ponència marc i sobre com serà la futura direcció del partit, una reunió que comptarà també amb la participació de 1.365 convidats que podran per primera vegada intervenir i tenir veu en els treballs de les comissions.